Miejski Urząd Pracy w Kielcach
Pizzer
Miejsce pracy: Kielce
Numer: StPr/25/0794
OBOWIĄZKI:
Przygotowywanie ciasta i sosów zgodnie z recepturą lokalu,dobieranie i układanie składników na pizzy,wypiekanie pizzy w piecu (tradycyjnym lub elektrycznym).
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Uprawnienia: książeczka zdrowia


Wymagania inne:

Zakres obowiązków; Osoba odpowiedzialna za przygotowywanie pizzy zgodnie z recepturą i standardami lokalu. Do obowiązków należy m.in. wyrabianie ciasta, dobieranie składników, wypiekanie pizzy w piecu oraz dbanie o czystość stanowiska pracy. Wymagana dobra organizacja, dokładność i umiejętność pracy w zespole.Wymagania; przygotowywanie ciasta i sosów zgodnie z recepturą lokalu, dobieranie i układanie składników na pizzy, wypiekanie pizzy w piecu (tradycyjnym lub elektrycznym), dbanie o świeżość i jakość używanych produktów, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy,przestrzeganie zasad higieny i BHP, współpraca z resztą zespołu kuchennego oraz obsługą sali, przyjmowanie i realizowanie zamówień w szybkim tempie, kontrola stanów magazynowych podstawowych składników.

Miejsce pracy:

Kielce


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 31,00 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Miejski Urząd Pracy w Kielcach

Podobne oferty pracy

22 kwi 2025

Oferta pracy Starachowice

Kucharz

Powiatowy Urząd Pracy w Lipsku

Lipsko

wg programu stażu Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne Wykształcenie: średnie branżowe Wykształcenie: średnie zawodowe Wymagania inne:

21 kwi 2025

Oferta pracy Starachowice

Kucharz

Miejski Urząd Pracy w Kielcach

Kielce

Przygotowywanie posiłków w DS Nestor Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Wymagania inne: Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe kierunkowe, doświadczenie na stanowisku kucharza.Zakres obowiązków:...

19 kwi 2025

Oferta pracy Starachowice

Kucharz

Powiatowy Urząd Pracy w Starachowicach

Starachowice

sporządzanie próbek i przechowywanie z oznaczeniem daty pobrania, utrzymywanie czystości, przyjmowanie art. żywnościowych do kuchni, zabezpieczanie ich przed zepsuciem, dbanie o całkowite zużycie w oparciu o dzienny raport żywienia, dbanie o...